sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Alku

Alas on pitkä matka. Kun pääsee perille alkaa heti miettimään nousua ylös. Joskus sitä ajattelee pitemmälle; onko pohjalla jotain annettavaakin? Minä en ole ollut pohjalla pitkään aikaan, mutta en ole koskaan kaivannut huipullekaan.

Mietin tämän blogin aloittamista kaikessa rauhassa. Pari vuotta kului töiden, parisuhteen ja arkisten askareiden parissa. Sen verran mukavaan elämäntilanteeseen on päädytty että siitä haluaa jakaa muillekin jotain. Kirjoitan samasta syystä kuin luen muiden blogeja: tavallisten ihmisten kertomuksista päivien kulusta ja harrasteista vain yksinkertaisesti saa paljon enemmän kuin vaikkapa hesaria lukemalla. Ehkäpä tavallisista ihmisistä lukeminen auttaa unohtamaan muun maailman. Eihän ihminen koskaan voi ymmärtää muuta maailmaa. Oman itsensäkin löytämiseen menee koko elämä.

Kirjoitan blogiini niistä jutuista jotka tekevät minut onnelliseksi. Viime vuosina sellaisiksi asioiksi ovat muodostuneet ruoanlaitto, olutharrastus ja pyöräily. Vanhoista harrastuksista kestosuosikkejani ovat lukeminen ja elokuvat. Parisuhde tekee minut tietysti myös onnelliseksi mutta jätän rakkaan vaimoni näiden kirjoitusten ulkopuolelle. Hän saa toimia vain vierailevana arvostelijana.

Kuten otsikko lupaa, pyrin arvioimaan näkemääni ja kokemaani. Elämähän on jatkuvaa arviointia, plussia ja miinuksia. Erityisesti omien ruokien arviointi on siitä erikoista että huonokin arvosana voi tuoda hymyn huulille. Epäonnistumista kun yleensä seuraa onnistuminen.

Ensimmäinen arvostelu tulee lähiaikoina.

JK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti