sunnuntai 3. helmikuuta 2013

BrewDog Dead Pony Club

Taaksepäin alkaa jäädä hieno pyöräilyntäyteinen viikonloppu pikku hiljaa... Uuden viikon stressiä purkamaan on syytä avata jääkaapista löytyvä skotlantilainen. Lentävä skotlantilainen?

Suosikkipanimoni BrewDogin tuotteita on tullut maisteltua jo muutama vuosi, mutta heidän Dead Pony Club- oluensa ei koskaan ollut löydettävissä kantakaupoissani. Maltaiden maailman blogisti julkaisi oman arvionsa blogissaan ja kertoi paikan, mistä kuolleita poneja löytyy, kiitos vinkistä! Olut esitellään californian pale alena ja alkoholeja siinä on vaivaiset 3,8 %, kevyttä tavaraa siis.

Kuparinruskea olut vaahtoaa kevysti tuoppiin muodostaen kevyttä pitsiä lasin reunalle. Tuoksu on perinteistä BrewDogia: erittäin sitrusmainen, makea ja humalainen. Maku on melko kuiva ja hedelmäinen, lievän paahteinen ja erittäin humalainen. Jälkimaussa greippiä ja yrttimäisyyttä. Tämä tuotos kyllä ihastuttaa ja vihastuttaa: juomassa on kaikki ainekset raikkaaseen makuelämykseen, mutta kurkun karhentava jälkimaku ja pieni vihannesmaisuus pettävät tällä kertaa. Panimokoiran heikoin olut tähän mennessä, ikävä kyllä!

Kouluarvosana: 7,5

Kiitämme: Kukkaisa, rakastettava tuoksu - tuo mieleen kesän

Moitimme: Makumaailma ei yksinkertaisesti ole onnistunut tällä kertaa

JK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti